En dag på Kolmården! :)

Var på Kolmården för ett bra tag sedan, men har inte laddat över bilderna förens nu.. Haha.. Men här kommer mina absolut favoriter.. :) 
 
Charmigt! 
 
 
Mera bilder kommer... ;) 
 
 

Borta!

Japp, imorgon åker jag till Baståsen. Gud vad kul det ska bli! Kommer vara där en hel vecka tillsammans med fina Tinnie och Amanda.. Underbart! :) Inläggen kommer bli sena och kanske några tidsinställda inlägg också.. Vi får se hur det blir! Var borta under fredags natt tills på lördagen. Hur kan man sakna två stycken djur så himla mycket!? Det är egentligen obeskrivligt o: Haha.. Men här kommer lite bilder, nya dessutom! ;)
 
 Aida (Ida)
 
 Kex :) 

Helt klart mina favoritbilder! :)

 
 
 
 
 
 
Som rubriken säger! :) Favortibilder.. Eller ah.. Bara några.. ;) 
 

Fyra dagar kvar!!

Äntligen! Vad sakta veckorna har gått. Skolan har gått hur sakta som helst och sedan sommarlov, men inte är det sommarlov inte? Näpp, istället är det typ höst? Men iallafall om bara FYRA dagar åker jag iväg med två underbara personer. Är borta i en vecka. Inga inlägg.. Kanske bara sådana här sena som detta inlägg? Men ja.. Men iallafall. Kaninen mår lite bättre nu! Skönt.. Har läst och hört att dom bara ska ha vatten och hö när dom inte är bra i magen. Så nu blir det det tills hon har det bra! Men ja, hon har sina knep för att kunna äta upp allt hö på en gång... Haha,men man måste ju passa på när man är så liten som hon är? Eller!? ;)


Allt möjligt...

Nu är det så att jag äntligen har börjat blogga igen! :) Det var ett bra tag sedan, runt år 2010 faktiskt.. Jag har hoppat från blogg till hemsida och så nu har jag funderat länge på om jag ska skaffa en ny blogg och så gjorde jag det! :) Skönt faktiskt.. Haha.. Denna blogg kommer att handla om lite allt möjligt, vardag, fritid, foto och djuren såklart. Jag kommer att ha 'Frågor och Svar' snart så man kan få veta mera om saker och ting här hos lilla mig.. Men ja.
En av mina absolut favoritbilder jag tagit! :)

RSS 2.0